Wij zijn onder andere werkzaam in:

jpeg 0042

KEUKENS

Voor uw nieuwe keuken geldt natuurlijk ook: maatwerk. Nadat we uw wens in kaart hebben gebracht, komen we met een verrassend en doordacht concept. Van de tekentafel tot de plaatsing; in overleg met u voeren we alles tot in perfectie uit. Wilt u een totaalontwerp met de juiste accessoires, een passende eettafel, of bar. Bij Rietveld Interieurbouw is alles uitvoerbaar.

jpeg 0007

MEUBELS

Het vakmanschap en de kennis van onze mensen vertaalt zich ook in prachtige meubelen. In een eigen stijl, maar natuurlijk waaien we ook graag met andere winden mee. We blijven graag geïnspireerd waardoor we onszelf ook opnieuw blijven uitvinden. Glas, hout, (natuur)steen, staal of leer. Garderobes, kasten, kantoren, tafels, bars badkamermeubelen en balies. Alles is mogelijk en toepasbaar. In welke stijl u maar wilt.

Rietveld interieurbouw oudewater verbouwing renovatie15

AANNEMER

Rietveld Interieurbouw levert totaaloplossingen. Onze grootste kracht: het compleet verbouwen en inrichten, vaak in samenwerking met gerenommeerde architecten. Omdat u één aanspreekpunt heeft, verlopen de coördinatie en planning optimaal. Daardoor blijft ook de kwaliteit gewaarborgd.

01 Rietveld Interieurbouw Alblasserdam

DESIGN

Als gezegd; wij maken mooie dingen van mooie materialen. Met liefde en veel passie. We komen op veel plekken en hebben veel contacten. Ook zo krijgen we prachtige ideeën voor nieuw werk. Onze vakmannen brengen deze tot leven. Zo krijg je maatwerk met een ziel, volgens unieke ontwerpen. Omdat we ook nog eens goede verstaanders zijn, maken we uw wensen werkelijkheid, met nét dat verrassende beetje meer.

rietveld interieur oudewater natuursteen dekton

COSENTINO

De Cosentino Group is een internationaal Spaans familiebedrijf dat zich toespitst op de productie en distributie van innoverende en hoogwaardige steenachtige oppervlakken voor architectuur en design in meer dan 100 landen.

Wij bieden totaaloplossingen voor architecten en interieurbouwers tot en met de eindgebruikers via onze merken: Silestone, Dekton, Sensa en Scalea met materialen als kwarts(composiet), natuursteen en unieke ultracompacte oppervlakken, allemaal met de hoogste kwaliteitscertificeringen en ieder geschikt voor meerdere toepassingen. Onze materialen worden wereldwijd toegepast in kleine tot hele grote projecten.