Diensten2018-03-29T09:50:25+00:00

Wij zijn onder andere werkzaam in:

KEUKENS

Voor uw nieuwe keuken geldt natuurlijk ook: maatwerk. Nadat we uw wens in kaart hebben gebracht, komen we met een verrassend en doordacht concept. Van de tekentafel tot de plaatsing; in overleg met u voeren we alles tot in perfectie uit. Wilt u een totaalontwerp met de juiste accessoires, een passende eettafel, of bar. Bij Rietveld Interieurbouw is alles uitvoerbaar.

MEUBELS

Het vakmanschap en de kennis van onze mensen vertaalt zich ook in prachtige meubelen. In een eigen stijl, maar natuurlijk waaien we ook graag met andere winden mee. We blijven graag geïnspireerd waardoor we onszelf ook opnieuw blijven uitvinden. Glas, hout, (natuur)steen, staal of leer. Garderobes, kasten, kantoren, tafels, bars badkamermeubelen en balies. Alles is mogelijk en toepasbaar. In welke stijl u maar wilt.

AANNEMER

Rietveld Interieurbouw levert totaaloplossingen. Onze grootste kracht: het compleet verbouwen en inrichten, vaak in samenwerking met gerenommeerde architecten. Omdat u één aanspreekpunt heeft, verlopen de coördinatie en planning optimaal. Daardoor blijft ook de kwaliteit gewaarborgd.

DESIGN

Als gezegd; wij maken mooie dingen van mooie materialen. Met liefde en veel passie. We komen op veel plekken en hebben veel contacten. Ook zo krijgen we prachtige ideeën voor nieuw werk. Onze vakmannen brengen deze tot leven. Zo krijg je maatwerk met een ziel, volgens unieke ontwerpen. Omdat we ook nog eens goede verstaanders zijn, maken we uw wensen werkelijkheid, met nét dat verrassende beetje meer.

WIJNBEWAARKASTEN

Wij leveren wijnkoelkasten, zoals wijnbewaarkasten en wijnklimaatkasten van het merk – Avintage Wijnkoelkasten.

Lees meer
Download brochure

Adres
Populierenweg 8
3421 TX Oudewater
Holland

Telefoon
0348 56 37 70

 

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.